As we speak zit ik in de aula van school te tikken. M'n oudste zoon Dayne (9) heeft wat extra begeleiding nodig met lezen en daarom rijd ik hem twee keer per week naar een andere school voor wat extra lees-aandacht.

Ik heb vaak gehoord: ‘kleine kinderen kleine problemen, grote kinderen grote problemen.” Ik ben dan ook benieuwd wat me nog allemaal te wachten staat met de boys. De pubertijd? Oh my god, als ik aan mezelf denk was ik bestwel een grenzenverlegger. Dus ben wel nieuwsgierig wat me deze boys te wachten staat, maar daar later meer over.

Soms vind ik het echt wel pittig. Een onderneming draaiende houden en een gezin runnen. Sowieso gezellig zijn, Leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. Een beetje reizen, tijd voor jezelf. Balance is key hoor je dan vaak. Maar in de tropenjaren ben ik allang blij dat je jezelf staande kan houden. Gelukkig wordt het allemaal wel wat makkelijker. Ik kan tenminste weer een beetje slapen. (remember nachtbraken, flesjes geven, tandjes door, kindjes ziek en ga zo maar door) Het is allemaal zo makkelijk gezegd. maar ik hou me maar vast aan de quote die groot bij de sportschool staat

“Don’t let perfect be the enemy of good”

Soms is goed gewoon goed. En zoals mijn vriendin altijd zegt: het is de A van Acceptatie. Just let it be!

 

Liefs,

Vanessa

As we speak zit ik in de aula van school te tikken. M'n oudste zoon Dayne (9) heeft wat extra begeleiding nodig met lezen en daarom rijd ik hem twee keer per week naar een andere school voor wat extra lees-aandacht.

Ik heb vaak gehoord: ‘kleine kinderen kleine problemen, grote kinderen grote problemen.” Ik ben dan ook benieuwd wat me nog allemaal te wachten staat met de boys. De pubertijd? Oh my god, als ik aan mezelf denk was ik bestwel een grenzenverlegger. Dus ben wel nieuwsgierig wat me deze boys te wachten staat, maar daar later meer over.

Soms vind ik het echt wel pittig. Een onderneming draaiende houden en een gezin runnen. Sowieso gezellig zijn, Leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. Een beetje reizen, tijd voor jezelf. Balance is key hoor je dan vaak. Maar in de tropenjaren ben ik allang blij dat je jezelf staande kan houden. Gelukkig wordt het allemaal wel wat makkelijker. Ik kan tenminste weer een beetje slapen. (remember nachtbraken, flesjes geven, tandjes door, kindjes ziek en ga zo maar door) Het is allemaal zo makkelijk gezegd. maar ik hou me maar vast aan de quote die groot bij de sportschool staat

“Don’t let perfect be the enemy of good”

Soms is goed gewoon goed. En zoals mijn vriendin altijd zegt: het is de A van Acceptatie. Just let it be!

 

Liefs,

Vanessa

Oudere Post Nieuwere Post

0 comments

Laat een bericht achter

Please note, comments must be approved before they are published