Een klein voorstel rondje Meet de familie Erasmus. Dayne van 9, Jimmy van 6 en Mama Vanessa.

In het dagelijks leven ben ik de exclusieve uber chauffeur van deze twee boys..  Boks ik graag om mijn hoofd te legen en soms even lekker alle negatieve energie weg te rammen. Ik hou van een feestje en reis graag. Naast de jaarlijkse beurs en handels reisje die we maken met Little Indians hou ik er prive ook van om nieuwe steden te ontdekken. Van Copenhagen tot Parijs en van New York tot London. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Als er maar een gaatje is dan probeer ik te gaan. Aruba is ook vaak bezochte bestemming, dit omdat mijn ouders van Arubaanse afkomst zijn. Een plek waar ik graag heen ga om tot rust te komen.

Mijn oudste zoon Dayne deelt dezelfde passie voor boksen maar ik denk dat die in eerste instantie toch van zijn vader afkomt. fortnite is life en onlangs heeft hij een parkietje gekocht genaamd Blue.

Jimmy is de funny face van de family. Altijd glimlachen maar er zit ook een pittig humeurtje op. Altijd gezellig om de boel op te vrolijken maar wel eentje met een ikea gebruiksaanwijzing, er mist altijd een stukje.

Samen vullen we elkaar goed aan. En houden ze me dagelijk een spiegel voor. Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar meer over ons, laat dan gerust een bericht achter dan kom ik daar zeker op terug.

 

Liefs,

Vanessa

 

 

 

 

Een klein voorstel rondje Meet de familie Erasmus. Dayne van 9, Jimmy van 6 en Mama Vanessa.

In het dagelijks leven ben ik de exclusieve uber chauffeur van deze twee boys..  Boks ik graag om mijn hoofd te legen en soms even lekker alle negatieve energie weg te rammen. Ik hou van een feestje en reis graag. Naast de jaarlijkse beurs en handels reisje die we maken met Little Indians hou ik er prive ook van om nieuwe steden te ontdekken. Van Copenhagen tot Parijs en van New York tot London. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Als er maar een gaatje is dan probeer ik te gaan. Aruba is ook vaak bezochte bestemming, dit omdat mijn ouders van Arubaanse afkomst zijn. Een plek waar ik graag heen ga om tot rust te komen.

Mijn oudste zoon Dayne deelt dezelfde passie voor boksen maar ik denk dat die in eerste instantie toch van zijn vader afkomt. fortnite is life en onlangs heeft hij een parkietje gekocht genaamd Blue.

Jimmy is de funny face van de family. Altijd glimlachen maar er zit ook een pittig humeurtje op. Altijd gezellig om de boel op te vrolijken maar wel eentje met een ikea gebruiksaanwijzing, er mist altijd een stukje.

Samen vullen we elkaar goed aan. En houden ze me dagelijk een spiegel voor. Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar meer over ons, laat dan gerust een bericht achter dan kom ik daar zeker op terug.

 

Liefs,

Vanessa

 

 

 

 

Nieuwere Post

0 comments

Laat een bericht achter

Please note, comments must be approved before they are published