Stage financieel medewerker

Little Indians is een kinderfashion en lifestyle label gericht op de (mode) bewuste moeder die aan de toekomst denkt..  Sinds de lancering in 2014  is Little Indians hard gegroeid. Momenteel is Little Indians verkrijgbaar in meer dan 500 Boutique's, conceptstores en warenhuizen verspreid over 49 landen. De collectie kenmerken zich door zorgvuldig geselecteerde  eco-vriendelijke stoffen en materialen en wordt onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Turkije.

------------------------------------------------------------------------------------------

 Gezocht:

Stage Financieel administratief medewerker (m/v)

part time // 8-16 uur per week

De functie:
Voor onze Hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam zijn we opzoek naar een financieel administratief medewerker.Voor deze locatie zoeken we iemand die de volgende werkzaamheden kan verrichten.

 

Als stagiare Financieel Administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de  financiële administratie. Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor verwerken van inkoop- en verkoopfacturen,  Zodra jouw werkzaamheden zijn afgerond, help jij collega’s met de andere voorkomende financieel administratieve werkzaamheden. Ook onderhoud je de contacten met klanten, crediteuren en de externe accountant

 

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent handig met computersystemen;
  • Je bent accuraat, flexibel, stressbestendig en je staat stevig in je schoenen;
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van  Ridderkerk/ Barendrecht

Wij bieden:
Je komt te werken in een klein team waarbinnen een prettige en collegiale werksfeer heerst met korte lijnen. Een afwisselende functie, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en waar je het verschil kan maken met een jong en enthousiast team.

Solliciteren
Ben jij degene die wij zoeken?!
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar: vacatures@little-indians.nl

----------------------------------------------------------------------------------------