• Meet the Founder Meet the Founder

Vanessa Erasmus

Nog even en dan is het zover, Kerst 2019. Ik hou toch zo van de sfeer, de lampjes en de gezelligheid. Kneuterig met de kids kerstkoekjes bakken. De kids zijn altijd helemaal weg van "met de kleine pannetjes koken" , dus gourmetten it is!! Nu het bijna zover is, trekken... Nog even en dan is het zover, Kerst 2019. Ik hou toch zo van de sfeer, de lampjes en de gezelligheid. Kneuterig met de kids kerstkoekjes bakken. De kids zijn altijd helemaal weg van "met de kleine pannetjes koken" , dus gourmetten it is!! Nu het bijna zover is, trekken...

Lees meer
Vanessa Erasmus

Sinds de lancering in 2014 ben ik fulltime bezig met met Little Indians. Omdat niemand alleswetend is en ik graag persoonlijk en zakelijk wil groeien ga ik graag naar seminars. ( zoals de van Mow Gawdat (Ex-VP google X en schrijver van het boek "de Logica van Geluk" ) In... Sinds de lancering in 2014 ben ik fulltime bezig met met Little Indians. Omdat niemand alleswetend is en ik graag persoonlijk en zakelijk wil groeien ga ik graag naar seminars. ( zoals de van Mow Gawdat (Ex-VP google X en schrijver van het boek "de Logica van Geluk" ) In...

Lees meer
Vanessa Erasmus

As we speak zit ik in de aula van school te tikken. M'n oudste zoon Dayne (9) heeft wat extra begeleiding nodig met lezen en daarom rijd ik hem twee keer per week naar een andere school voor wat extra lees-aandacht. Ik heb vaak gehoord: ‘kleine kinderen kleine problemen, grote... As we speak zit ik in de aula van school te tikken. M'n oudste zoon Dayne (9) heeft wat extra begeleiding nodig met lezen en daarom rijd ik hem twee keer per week naar een andere school voor wat extra lees-aandacht. Ik heb vaak gehoord: ‘kleine kinderen kleine problemen, grote...

Lees meer
Vanessa Erasmus

Over Vanessa Hi! Ik ben Vanessa, 41 jaar en woon in Rotterdam met mijn zoontjes Dayne en Jimmy. In het dagelijks leven ben ik onderneemster, eigenaresse van Kinderkledinglabel Little Indians en de Erasmus Fashion Group. Sinds 2006 ben ik aan het ondernemen en krijg hier dan ook vaak vragen over.... Over Vanessa Hi! Ik ben Vanessa, 41 jaar en woon in Rotterdam met mijn zoontjes Dayne en Jimmy. In het dagelijks leven ben ik onderneemster, eigenaresse van Kinderkledinglabel Little Indians en de Erasmus Fashion Group. Sinds 2006 ben ik aan het ondernemen en krijg hier dan ook vaak vragen over....

Lees meer
Vanessa Erasmus

Het was 2005, Na een tijdje in de evenementen branche bij Rotterdam Ahoy beurzen  te hebben georganiseerd maakte ik na een burn-out de overstap naar Off corso, een club in Rotterdam. Het was echt een te gekke tijd. Veel feestjes. Natuurlijk veel gastenlijsten, te gekke feestjes en inspirerende bedrijfsfeesten. Ik... Het was 2005, Na een tijdje in de evenementen branche bij Rotterdam Ahoy beurzen  te hebben georganiseerd maakte ik na een burn-out de overstap naar Off corso, een club in Rotterdam. Het was echt een te gekke tijd. Veel feestjes. Natuurlijk veel gastenlijsten, te gekke feestjes en inspirerende bedrijfsfeesten. Ik...

Lees meer
Vanessa Erasmus

Een klein voorstel rondje Meet de familie Erasmus. Dayne van 9, Jimmy van 6 en Mama Vanessa. In het dagelijks leven ben ik de exclusieve uber chauffeur van deze twee boys..  Boks ik graag om mijn hoofd te legen en soms even lekker alle negatieve energie weg te rammen. Ik... Een klein voorstel rondje Meet de familie Erasmus. Dayne van 9, Jimmy van 6 en Mama Vanessa. In het dagelijks leven ben ik de exclusieve uber chauffeur van deze twee boys..  Boks ik graag om mijn hoofd te legen en soms even lekker alle negatieve energie weg te rammen. Ik...

Lees meer
Toegevoegd aan mijn wishlist:
Mijn Wishlist
Je hebt dit item toegevoegd aan je winkelwagen: